0 příspěvků / 0 new
#1 09.05.2012 - 17:24

Důležité !!! - nahrávání fotek

Hellrider
Obrázek uživatele Hellrider
Offline
Posl. aktivita: 7 hodin 48 min zpět
Člen od: 01.06.2006 - 02:00

Pro ty, kteří na náš web nahrávají fotografie:
Stále se opakují stejné chyby, kterými nám přidáváte v administraci spousty práce s jejich nápravou. >> 66 fotek s punčochami a 11 fotek střevíčků bylo nahráno do galerie PK a podobně<<
1) pečlivě vyberte galerii do které chcete fotky nahrát. TZN: uvědomte si, co na fotce skutečně je a dle toho ji nasměrujte do patřičné galerie. (punčochy do punčoch, nohy do nožek, střevíčky do botiček atd...)

2) fotografie odhalující ženské genitálie nebudou zveřejneny !! Vyjma fotek, v PK a i u nich posuzujeme míru soft zaměření dotyčné fotky.Obrázky mužských genitálií neposílejte vůbec! Nebudou zveřejněny v žádném případě!!

3) obrázky prokazatelně uvěřejněné jinde (stažené z netu) patří do veřejných galerií, nikoli do soukromých !!

4) nekvalitní, rozmazané a jinak poškozené fotky (převážně pořízené mobilnímí telefony) budou smazány. Nenahrávejte je prosím znovu. Bereme ohled na kvalitu, nikoli na kvantitu.

5) soutěžní fotografie do soubojů fotek (vlastní) posílejte dle vlastního uvážení, ale v množství jednoho až dvou kusů. Nelze zveřejnit v souboji deset fotek jednoho uživatele. V případě většího množství si vybereme nejkvalitnější obrázek a zbytek bude přesměrován do Vaší galerie, kterou popřípadě vytvoříme ve Vašem profilu, nebo budou smazány.

6) fotky zveřejňujeme průběžně, tedy vybíráme z každého uploadu několik, aby se dostalo na všechny. Pokud jste splnili pravidla nahrávání (soft a kvalita) a nevidíte všechny své fotky na homepage neznamená to, že nejsou schváleny, nebo nebudou schváleny později. Svoje soukromé galerie nevytvářejte jako "bezejmenné" ale ihned po uploadu si je pojmenujte. Ušetříte nám tím spoustu práce.

7) hlídáme i duplicitu snímků. Poslední dobou se množí nahrávání totožných fotografií do několika různých galerií. Fotky stačí od každé po jednom kuse do patřičné galerie.

!!! >>> Prosíme Vás, aby jste na Punčošku nenahrávali fotografie dívek a žen, stažené ze spřáteleného serveru "Miss.silonky"<<< !!! a fotografgie žen, kterým na obrázku viditelně není 18 a více let - problémy tohoto typu tady opravdu nepotřebujeme.

O smazání příspěvku, nebo fotky, nesplňující parametry informuje uživatele univerzální vzkaz. Pokud nepotřebujete dovysvětlení, není třeba na něj reagovat.

Děkujeme všem, kteří drží kvalitativní standart Punčošky na vysoké úrovni vlastní tvorbou a motivují tak ostatní, taktéž za pochopení a přejeme krásné zážitky a pokoukání.

H+T

Namátkové příklady hodné následování: xf 105, Katovamilenka, jcerv...a někteří další...